Protejează-te de Spargeri cât ești plecat de acasă

Protejează-te de Spargeri cât ești plecat de acasă

Fie că vă place să călătoriți în jurul lumii sau plecați doar în weekend, niciodată nu doriți să lasați casa neprotejată. Din fericire, cu ajutorul unui sistem de securitate instalat acasă, nu veți avea griji, iar locuința va rămâne intactă în lipsa dvs.

Nu toate planurile de securitate conțin facilitățile complete. Însă dacă alegeți o protecție de monitorizare profesionistă 24 ore din 24 și 7 zile din 7 pe săptămână, atunci totul va fi sub control.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva sfaturi pentru a alege opțiuni de securitate și pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum puteți să vă păstrați casa în siguranță, indiferent unde vă aflați.

1. Alege un pachet cu monitorizare de la distanță și compatibilitate mobilă

Tehnologia smartphone-urilor a revoluționat industria sistemelor de securitate pentru acasă. Telefoanele mobile nu sunt utile doar pentru a trimite SMS-uri sau pentru apeluri, ele vă pot oferi acces imediat la camerele de securitate montate în casă, precum și abilitatea de a arma sau opri sistemul de la distanță.

Cu ajutorul unei aplicații mobile, puteți verifica tot ce se întâmplă în locuința dvs., în timp ce sunteți departe.

2.Alege să ai o casă automatizată pentru a-i ține pe hoți departe

Una dintre cele mai bune metode pentru a evita o spargere este aceea că locuința ta este ocupată în continuare, chiar și când sunteți în afara orașului. Și datorită sistemului automat din casă, totul este mai ușor acum.

Puteți să folosiți tehnologia inteligentă din casă de la distanță cu ajutorul unei aplicații de pe smartphone, putând aprinde sau stinge lumina în casă oricând, creând impresia că vă uitați la televizor, în sufragerie.

O casă automatizată nu dispune decât de această facilitate, ea are și alte dispozitive inteligente, care au funcții practice de securitate. Spre exemplu, un termostat poate ajuta la prevenirea înghețării țevilor, dacă sunteți plecat de acasă în timpul iernii.

3. Folosește detectoare care îți protejează casa de dezastrele naturale

Pentru a avea o casă în siguranță, atunci când vă aflați în călătorie, nu trebuie numai să vă o protejezi în privința hoților, ci și în fața variatelor catastrofe naturale. Și în loc să vă rugați vecinii să verifice, în mod regulat, dacă totul este în regulă pe proprietatea dvs., este mai ușor și mai sigur să apelați la detectoarele de urgență.

Fie că ești îngrijorat de inundații sau incendii, companiile care se ocupă de sistemele de securitate pentru acasă oferă, în prezent, echipamente care te ajută să-ți menții locuința în siguranță, în cazul diferitelor dezastre naturale.

4.Asigură-te că senzorii tăi nu detectează animalele de companie

Instalarea de senzori de mișcare este o metodă foarte bună pentru ați proteja casa, în cazul unei spargeri, dar dacă senzorii sunt extrem de sensibili, atunci sistemul de alarmă se poate declanșa rapid la trecerea unei pisici sau a unui câine.

Din fericire, există o soluție. Dacă preferați să țineți animalele de companie în casă, atunci când sunteți plecat, nu trebuie să faceți compromisuri legate de siguranța casei.

Pur și simplu, se pot instala senzori speciali, care nu declanșează alarma în cazul animalelor de companie, care au o greutate mai mică de 18 kilograme.  

5.Alege un plan cu monitorizare celulară

Există o varietate de tipuri privind monitorizarea casei, prin telefonie fixă, în bandă largă și prin tehnologia celulară. Primul tip necesită o linie telefonică fixă, al doilea o conexiune Wi-Fi, iar ultimul utilizează o rețea 3G, precum cea a telefoanelor mobile.

Monitorizarea celulară nu este vulnerabilă precum celelalte două, în cazul unor întreruperi, ea fiind soluția ideală.

www.Security-Solution.ro vă pune totul la dispoziție, în privința sistemelor de securitate

Doriți o securitate eficientă a casei? Nu știți care este soluția ideală? Contactați www.Security-Solution.ro pentru realizarea unui plan profesionist, montaj și instalare. 

Post by Security Solution

0 Comentariu

Comentariu (0)

Scrie un comentariu

Reload

Adauga