Cum să alegi corect PIN-ul pentru sistemul de alarmă

Cum să alegi corect PIN-ul pentru sistemul de alarmă

Sistemul tău de alarmă de acasă este un instrument important pentru a-ți proteja locuința împotriva efracției.

În cazul în care cineva va pătrunde vreodată în casa ta, se va declanșa un senzor și se va porni alarma, care va da drumul unei sirene și va trimite instantaneu un mesaj de avertizare poliției.

Dar există un nivel suplimentar de securitate pe care trebuie să-l controlați cu atenție: PIN-ul propriu sau Numărul de Identificare Personală. Cum tu și membrii familiei tale sunteți singurele persoane care intră în casă, trebuie să vă asigurați că dacă cineva cu rele intenții va încerca să pătrundă în locuință, primul lucru pe care îl va face este să neutralizeze sistemul de alarmă.

Introducând un PIN puternic, veți asigura un nivel superior de siguranță și de securitate pentru casa dvs. și veți fi convins că sirena se va declanșa instantaneu și poliția va fi avertizată rapid, în cazul unei efracții.

Marea problemă este cum trebuie ales cel mai bun cod PIN?

Elimină datele comune când alegi PIN-ul

În mod obligatoriu, tu și membrii familiei trebuie să rețineți și să vă amintiți codul PIN, atunci când sosiți acasă și este nevoie să tastați simbolurile pe panoul de siguranță. Acest cod PIN o să-l folosiți în fiecare zi și trebuie să vă asigurați că nimeni nu-l poate ghici cu ușurință, în cazul în care va avea intenția să intre neautorizat în casa dvs.

Alegerea codului PIN trebuie să fie una inteligentă, iar acesta trebuie memorat, deoarece uitarea lui vă va pune în imposibilitatea de a intra în locuință. Din păcate, adesea, mulți oameni aleg codul PIN gândindu-se la lucruri care sunt ușor de memorat.

Este important să se evite în alegerea codului PIN datele importante din viața dvs. De multe ori se folosesc date comune de patru cifre pentru PIN, datorită faptului că ele sunt ușor de reținut, fiind legate de luni, zile sau ani semnificativi.

Nu alegeți datele de naștere sau de aniversare pentru codul PIN

Zilele de naștere și aniversările sunt alegeri comune și acestea vor fi ușor de găsit de persoanele rău intenționate care vor să pătrundă în locuința dvs. În plus, cele mai frecvente numere alese pentru PIN sunt ani care încep cu ”19XX” sau ”20XX”, ceea ce oferă o șansă uriașă pentru hoți de a descifra cu ușurință codul PIN corect ales de dvs.

Asigurați-vă că PIN-ul dvs. este un număr diferit, greu de ghicit. Este bine să nu alegeți cifre consecutive sau cifre pare sau impare consecutive. Alegeți cifre diferite în compunerea codului PIN.

Cu cât folosiți mai multe cifre, cu atât numărul va fi mai greu de ghicit! De asemenea, încercați să evitați referiri la ani din muzica pop, pe care și alții i-ar putea ști.

Nu folosi modul implicit pentru selectarea PIN-ului

De foarte multe ori, un sistem de securitate nou va veni cu un cod PIN implicit (default). Este foarte important să schimbați acest cod PIN, încă de la montarea acestuia în locuința dvs. și înainte de a-l folosi pentru prima dată.

Acest lucru vă va oferi mai multă liniște și siguranță, atunci când veți fi plecat de acasă, iar sistemul de alarmă va fi în funcțiune. În acest fel, veți fi sigur că dvs. și membrii familiei veți fi singurii care vor utiliza codul PIN pentru deschiderea și ulterior pentru conectarea sistemului de alarmă.   

Security-Solution.ro vă oferă sisteme de securitate complete pentru casă și birou .

Contactează-ne acum pentru construirea unui plan personalizat. 
Security-Solution.ro
 oferă montaj și instalare pentru sistemelor de securitate și alarmă.

Post by Security Solution

0 Comentariu

Comentariu (0)

Scrie un comentariu

Reload

Adauga