8 Motive pentru a instala un Sistem de Securitate și Alarmă

8 Motive pentru a instala un Sistem de Securitate și Alarmă

Pentru a vă proteja obiectele de valoare din casă, dar și pe cei dragi din familia dvs. este recomandat să vă instalați un sistem de securitate care să monitorizeze totul. Există o mulțime de lucruri atunci când vine vorba de sistemele de securitate ale locuințelor, iar acestea includ modul în care acest instrument modern vă poate proteja cel mai bine bunurile și familia.

Vă prezentăm mai jos câteva motive temeinice, care vă vor convinge despre utilitatea instalării unui sistem de securitate acasă.

1. Protecția obiectelor de valoare

Acest aspect reprezintă, fără îndoială, beneficiul la care cei mai mulți oameni se gândesc imediat, atunci când vor să instaleze un sistem de securitate. Am auzit cu toții despre cazuri în care unor rude, vecini sau cunoștințe li s-au furat aparate electronice, bijuterii sau alte obiecte de valoare în urma intrării unui hoț în casă.

De aceea, un sistem de securitate instalat acasă poate declanșa alarma care i-ar speria pe hoți și ar notifica instantaneu poliția, în cazul unei spargeri.

2. Descurajarea criminalilor

Un studiu din 2009 efectuat de Rutgers arată că, datorită creșterii numărului de sisteme de securitate instalate într-o zonă, numărul jafurilor a scăzut acolo, chiar și pentru cei care nu dispun de asemenea dotări. Având un sistem de securitate, nu numai că protejează locuința, dar transformă și cartierul într-un loc mai sigur.

3. Permite urmărirea accesului în casa dvs. de la distanță

Sistemele moderne de securitate permit monitorizarea de la distanță a casei dvs., atunci când sunteți plecat, cu ajutorul dispozitivelor mobile. În funcție de sistemul ales, puteți vedea tot ce se întâmplă acasă prin intermediul camerelor de supraveghere montate, putând controla termostatul, încuietorile de la uși, luminile, dar și alte aparate din locuință.

4. Scăderea asigurării casei

Montând un sistem de securitate, puteți plăti cu până la 20% mai puțin la asigurarea casei, ceea ce ar însemna o economie de bani pentru dvs.

5. Primiți notificări în caz de incendiu sau scăpări de gaze

Puteți opta pentru varianta în care primiți notificări din partea sistemului de siguranță și în cazul în care, în casa dvs. apar fum sau scurgeri de gaze, atunci când nu sunteți acasă. De asemenea, sistemul poate alerta autoritățile din domeniu într-o asemenea situație de urgență.

6. Vă puteți supraveghea copiii, chiar dacă nu sunteți acasă

Acesta este un alt mare avantaj al sistemului de securitate. Dacă sunteți la locul de muncă, puteți folosi aplicația de pe telefonul mobil pentru a vedea tot ce se întâmplă în casă și ce fac copiii, prin intermediul camerelelor de filmat, de supravegehere. Dacă aveți încuietori automate la ușă, aveți posibilitatea să le deblocați de la distanță, în cazul în care copiii și-au uitat cheile acasă.

7. Puteți regla consumul de electricitate

Multe sisteme de securitate sunt dotate cu tesmostate inteligente. În cazul în care ați uitat să comutați termostatul, atunci când plecați în vacanță, puteți face asta de pe dispozitivele mobile de la distanță, prin internet. Se pot deconecta și alte aparate electrice uitate în funcțiune în casă.

8. Aduceți liniștea minții în camera dvs.  

Sentimentul de siguranță pe care vi-l dă sistemul de securitate este benefic pentru toată lumea. El vă poate aduce liniște în familie, iar toți membrii vor putea fi mai productivi și mai concentrați la treburile zilnice.

Security-Solution.ro asigură sisteme de securitate complete pentru locuință și birou .

V-ați hotărât să vă instalați un sistem de securitate, dar nu știți în ce constă acesta? Sau nu aveți idee unde să amplasați camerele de supraveghere? Atunci, apelați la Security-Solution.ro  pentru realizarea unui plan personalizat. Oferim montaj și instalarea sistemelor de securitate.  

Post by Security Solution

0 Comentariu

Comentariu (0)

Scrie un comentariu

Reload

Adauga