Când să schimbi yala și închizătorile

Când să schimbi yala și închizătorile

Cheia securității casei înseamnă să aveți o protecție pe mai multe niveluri. De obicei, pentru noi, acest lucru reprezintă senzori de mișcare, la intrare, butoane de panică, precum și alte instrumente specifice, precum camerele de supraveghere.

Dar sistemul de alarmă nu este singurul mijloc necesar să vă protejeze locuința. Unul dintre cele mai simple se găsește în buzunarul tău: cheile. Acestea sunt folosite doar de tine și de membrii familiei tale sau de persoanele de încredere din preajma ta.

Nu uitați să încuiați ușa cu cheia, când plecați

Cheiele sunt ca o barieră inițială importantă care le interzice accesul persoanelor străine în casa ta. Conform statisticilor, 36 % dintre intrările ilegale se datorează faptului că hoții au găsit ușa deschisă sau neîncuiată!

Închiderea și încuierea ușii vă oferă un mare avantaj în privința securității locuinței dvs. Dar, uneori, acesta nu este suficient. Știați că 6,4 % dintre intrările ilegale în locuințe se comit de persoane care au o cheie potrivită? Dacă asta vă dă de gândit, atunci e momentul să vă schimbați încuietorile sau yalele.

Această operațiune simplă reprezintă ceva de care majoritatea oamenilor nu este conștientă sau foarte rar. Trebuie avut în vedere că această măsură este foarte importantă pentru securitatea casei dvs.

Schimbarea încuietorilor vă poate păstra în siguranță locuința și de aceea trebuie să vă asigurați că știți foarte bine cine are acces în casa dvs., în orice moment.

Înlocuirea închizătorilor când vă mutați

Fie că vă mutați într-un apartament nou sau pur și simplu vă cumpărați prima casă, atunci este o mare oportunitate să vă schimbați încuietorile. Dacă ați închiriat o locuință, asigurați-vă că încuietorile sunt schimbate odată ce vechii chiriași s-au mutat, iar dvs. și eventual colegii de apartament sunt singurii care au cheia de la intrare.

Schimbarea încuietorilor când încheiați o relație

Despărțirile sunt în general foarte greu de realizat. Nu există o regulă generală în această privință. Uneori, ele se pot încheia în condiții de reciprocitate, dar nu întotdeauna.

Pentru orice eventualitate neplăcută, schimbați încuietorile. Fie că este vorba de un divorț sau de sfârșitul unei relații, este bine să vă asigurați că aveți casa protejată și nimeni nu vă poate intra în ea, fără permisiunea dvs.

Iar acest lucru este valabil și în cazul ruperii unor legături de prietenie cu unii dintre colegii de apartament, evitând astfel posibilitatea dispariției unor bunuri sau bani proprii.

Când ați pierdut cheile de la intrare

În situația extremă când vă pierdeți cheile de acasă, trebuie să vă schimbați încuietorile imediat. Nu fiți neglijenți și nu lăsați timpul să treacă, fără să efectuați această operațiune necesară siguranței dvs., în speranța că veți găsi cheile.

Dacă broasca de la ușă s-a uzat

Atunci când broasca ușii de la intrare s-a defectat în timp și se poate bloca, atunci nu mai așteptați să rămâneți pe afară. Încuietoarea vă poate face feste și vă poate aduce numai necazuri și stres.

Pentru confortul dvs. și securitatea casei, înlocuiți yala sau încuietoarea, fără ezitare. Montați o închizătoare sofisticată, care să vă ofere siguranță și liniște la plecarea de acasă.

Există o mulțime de încuietori în magazinele de specialitate, iar dacă nu știți exact ce vă trebuie, apelați la un expert, atât pentru alegerea unei yale sigure, cât și pentru montarea corectă a acesteia, în casa dvs.

www.Security-Solution.ro vă oferă sisteme de securitate complete pentru casă și birou.

Contactează-ne acum pentru construirea unui plan personalizat. www.Security-Solution.ro oferă montaj și instalare a sistemelor de securitate și alarmă.

Post by Security Solution

0 Comentariu

Comentariu (0)

Scrie un comentariu

Reload

Adauga